Drupa start met digitale preview

Met geen enkele feedback op de gebeurtenissen van de afgelopen weken, waarin nogal wat exposanten hun deelname cancelden, start drupa met het lang beloofde digitale ‘voorprogramma’.

Drupa 2021 Preview

In het persbericht kondigt drupa het volgende aan: Het nieuwe digitale evenement van ’s werelds toonaangevende vakbeurs drupa, biedt internationale topsprekers met hun toekomstige thema’s, wereldwijde hoofdrolspelers en start-ups, kennisoverdracht en netwerken in de virtuele ruimte. Registreer nu voor drupa-preview – gratis – en maak kennis met het nieuwe formaat voor drupa, de nummer 1 voor printtechnologieën.

Spannende korte presentaties door gerenommeerde sprekers in de Conference Area geven informatie over onderwerpen die verband houden met de speciale forums op drupa 2021, zoals drupa cube, drupa next age (dna), verpakkingen, textiel en 3D fab+print touchpoints.

Drupa preview begint op 27 oktober 2020 met een paneldiscussie, met deelnemers zoals Dr. Markus Heering, directeur van de Vereniging voor Druk- en Papiertechnologie van de VDMA, Dr. Christian Plenge, hoofd Digitale Strategie en Communicatie bij de Messe Düsseldorf, en Sabine Geldermann, directeur drupa.

Het nieuwe formaat is gebaseerd op drie pijlers: Tentoonstellingsruimte, Networking Plaza en Conference Area. Bezoekers en exposanten kunnen de drupa-preview gebruiken om hun zakelijke relaties op de markt maanden voor drupa te onderhouden en uit te breiden. Interactieve productpresentaties en nieuwe manieren om contacten te leggen garanderen een optimale targeting en een nauwkeurige afstemming van de potentiële leadgeneratie van de marktpartijen. En in de Networking Space vinden bezoekers en exposanten elkaar gemakkelijk en nauwkeurig, zelfs in virtuele ruimtes.

Deelname aan de Conference Area, onderzoek in de Exhibition Space en netwerken in de Networking Plaza is na registratie gratis. Profiteer van een kennisvoorsprong, maak gebruik van de mogelijkheden en schrijf u in.

Wij kijken uit naar uw deelname!

Bron: nieuwsbrief drupa

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK