Drupa preview vandaag begonnen

Vandaag werden de eerste sessies gepresenteerd binnen een reeks online drupa preview afleveringen.

Drupa 2021 Preview

Geen echte aftrap met een analyse van de huidige situatie. Sabine Geldermann (directeur drupa), Dr. Markus Heering (VDMA) en Dr. Christian Plenge (Messe Düsseldorf) hielden het bij algemene statements. Een gemiste kans om exposanten toe te spreken, ze te overtuigen hun aanmelding voor drupa 2021 niet af te zeggen. De ‘radiostilte’ op dat gebied werd ook bij het begin van de preview volgehouden.

Technisch was het nog wat rommelig, je moest flink wat gegevens invoeren voor een aanmelding, en bij een sessie die afgelopen was kon je je makkelijk weer opnieuw aanmelden. Je kreeg wederom een e-mail met een link naar een zoomsessie, maar daar was de opname natuurlijk niet te vinden. De openingssessie was uren na de ‘uitzending’ ook nog niet beschikbaar.

Zoomsessies minimaal ingericht, interactie is beperkt.

Hopelijk worden deze schoonheidsfoutjes in de komende dagen nog opgelost.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK