Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

VKGO-leden ondersteunen elkaar

Tijdens de algemene ledenvergadering van het VKGO kwam vanuit de leden een opmerkelijk initiatief. Een groep leden heeft zich georganiseerd onder de naam:  ‘Creative minds’. Deze groep, van in eerste instantie tien leden, zal middels een aantal sessies elkaar steunen in de verandering die elk grafisch bedrijf moet doorlopen, om ook in de toekomst winstgevend te blijven. Het initiatief is genomen door een aantal jonge bestuurders van drukkerijen, met Rob Ebben als trekker van de kar.

De jaarlijkse ledenvergadering van VKGO werd gehouden bij drukwerkveredelaar Bron in soest, die een inkijkje gaf in de productie van lak, laminaat en foliedruk op verpakkingen en andere soorten drukwerk.

Volgens voorzitter Toob Alers ligt de kracht van het VKGO in leden die elkaar steeds weer weten te boeien en inspireren, door ervaringen te delen en samenwerkingsverbanden aan te gaan. Daartoe zal de ondernemingsorganisatie, net als afgelopen jaar, in 2019 weer een groot aantal sessies beleggen. Ook staat gezamenlijke deelname aan de vakbeurs Sign & Print op het programma. Toob Alers voorspelt een roerig 2019, waar alleen door samen te werken het hoofd kan worden geboden.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK