Onlinegedrukt.nl stopt voor VKGO-leden

Onlinegedrukt.nl, onderdeel van De Groot Drukkerij bv, is jaren geleden opgezet als webshop voor de VKGO, de vereniging van kleinere grafische ondernemingen in Nederland en een klein deel van België. Vanaf 1 april 2017 wordt onlinegedrukt.nl geïntegreerd in de nieuwe webshop van De Groot – grootsgedrukt.nl.

Integratie onlinegedrukt.nl

Onlinegedrukt.nl bood de kleine ondernemer, en tevens mediaspecialist, een overzichtelijke bestelomgeving voor haar drukwerk. Voor een breed pakket aan producten en diensten konden de VKGO-leden tegen aantrekkelijke prijzen hun drukwerk inkopen. Een apart portaal voor alleen de VKGO-leden is niet langer nodig, omdat De Groot hetzelfde kan bieden binnen de vernieuwde webshop grootsgedrukt.nl.

Grootsgedrukt.nl

Waar De Groot Drukkerij bv de afgelopen 50 jaar onder de naam De Groot Drukkerij het drukwerk leverde, doen we dat vanaf heden onder de naam De Groot – grootsgedrukt.nl. Klanten worden vanuit één naam, één gezicht en één portaal bediend. De toekomst is: grootsgedrukt.nl.

Vanaf 1 april 2017 wordt ook onlinegedrukt.nl opgenomen in deze nieuwe omgeving. De condities die gelden voor de VKGO-leden worden meegenomen bij deze integratie. Zo bieden we ook de VKGO-leden één website voor advies, inspiratie én het bestellen van al het drukwerk: grootsgedrukt.nl.

Blijven investeren 

Het familiebedrijf is blijven investeren, ook in de mindere jaren. We hebben geïnvesteerd en gaan nog meer investeren in ons machinepark. Omsteltijden zijn met maar liefst 20% verkort, zodat verschillende batches elkaar sneller kunnen opvolgen. Het machinepark is uitgebreid met een 8 kleuren KBA Rapida pers. Deze offset machine haalt een drukwerksnelheid van maar liefst 18.000 vellen per uur en bundelt moeiteloos kleine orders. Daarmee worden de doorlooptijden aanzienlijk verkort.

De Groot – grootsgedrukt.nl ontzorgt op het gebied van druk- en printwerk op hoogwaardig niveau. Ook in de toekomst willen we de VKGO-leden een warm hart toedragen door voordeel te bieden bij de inkoop van drukwerk via grootsgedrukt.nl.

Met trots: Groots gedaan in Goudriaan!


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK