Inspirerende uitgave ‘Uitleg’ van vkgo: Verhalen van leden voor leden

Marco den Engelsman heeft er flink wat tijd ingestoken om deze speciale editie voor het vkgo te kunnen maken. Het is een uniek bewaarexemplaar geworden in een tijd waarin iedereen zo’n opsteker wel kan gebruiken.

Vkgo Uitleg Dec 2020

Den Engelsman deed een hele reeks interviews, en het viel hem op hoe open de gesprekken waren in deze moeilijke tijd. Deels offline, grotendeels online, verzamelde hij de basis van de inhoud voor deze speciale editie. Den Engelsman zei dat er nogal wat tijd ging zitten in met name het uitwerken van de online gesprekken, terugluisteren, samenvatten, opnieuw luisteren, de juiste content vinden en vooral tot de kern van de zaak komen.

Al met al een uniek bewaarexemplaar voor de vkgo-leden, waarbij de kracht van print met echte verhalen juist in deze tijd weer eens goed wordt bewezen.

Binnenkort verschijnt deze editie op de website van vkgo.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK