Inspirerende uitgave ‘Uitleg’ van vkgo: Verhalen van leden voor leden

Marco den Engelsman heeft er flink wat tijd ingestoken om deze speciale editie voor het vkgo te kunnen maken. Het is een uniek bewaarexemplaar geworden in een tijd waarin iedereen zo’n opsteker wel kan gebruiken.

Vkgo Uitleg Dec 2020

Den Engelsman deed een hele reeks interviews, en het viel hem op hoe open de gesprekken waren in deze moeilijke tijd. Deels offline, grotendeels online, verzamelde hij de basis van de inhoud voor deze speciale editie. Den Engelsman zei dat er nogal wat tijd ging zitten in met name het uitwerken van de online gesprekken, terugluisteren, samenvatten, opnieuw luisteren, de juiste content vinden en vooral tot de kern van de zaak komen.

Al met al een uniek bewaarexemplaar voor de vkgo-leden, waarbij de kracht van print met echte verhalen juist in deze tijd weer eens goed wordt bewezen.

Binnenkort verschijnt deze editie op de website van vkgo.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK