VKGO roept leden op meer te (video)bellen

Het jaarlijkse relatie-evenement van het VKGO, de Selfcaredag, kon op het laatste moment niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Nu roept voorzitter Toob Alers in de nieuwsbrief van de brancheorganisatie op om vaker contact te zoeken met klanten en collega’s.

Toob“We merken uit het contact met onze leden dat het allemaal niet eenvoudig is. Q4 waar we inmiddels in beland zijn, is normaal het kwartaal waarin we goede omzetten zien. De markt is grillig, overal worden wederom de bekende passen op de plaats gemaakt. Sinds maart van dit jaar hebben we er allemaal goed of minder goed ‘last’ van. Probeer positief te blijven en elke dag gewoon 2 klanten te bellen. Vraag naar de situatie bij hun en begin dan met die 2 klanten waarvan je al lange tijd niets gehoord hebt. Het levert soms onverwacht positieve reacties op.”

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK