Stichting Kalenderwedstrijd in liquidatie

De Stichting Kalenderwedstrijd wordt in de loop van dit jaar opgeheven. Dit in navolging van het besluit geen wedstrijd meer te organiseren, omdat met name het aantal inzendingen te beperkt is geworden om een verantwoorde wedstrijd te organiseren.

Het bestuur dankt alle inzenders en geïnteresseerden voor hun inzet en belangstelling. Gedurende een periode van 36 jaar hebben heel veel mooie grafische producten hun weg via de jurytafel mogen vinden. De stichting is vanaf nu in liquidatie. De liquidatie is in handen van het dagelijks bestuur, waarvan Henk Griffioen de contactpersoon is.
Verdere contacten met de Stichting Kalenderwedstrijd in liquidatie gaan per e-mail via (tot 1 augustus 2019) het emailadres: info@kalenderwedstrijd.nl en daarna via: kalenderwedstrijd@gmail.com.

Bron: persbericht Kalenderwedstrijd

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK