Skip to content
Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Juryleden vernieuwde Kalenderwedstrijd bekend

Topcouturier Ronald Kolk, grafisch designspecialist Paulina de Nijs, en innovatie-expert Jos Steutelings, buigen zich op 31 januari over de inzendingen van de vernieuwde Kalenderwedstrijd. Inzenden kan tot en met 20 januari 2017.

Alles is anders bij de vernieuwde Kalenderwedstrijd, en dat geldt ook voor de jurering. De organisatie heeft drie toppers in hun vakgebied bereid gevonden, om de inzendingen voor de 2017-editie van de Kalenderwedstrijd te beoordelen. Ronald Kolk verwierf naam en faam in de wereld van de haute couture. Joyce Beumer, bestuurslid van de Kalenderwedstrijd: “Als geen ander heeft Ronald Kolk oog voor detail en creativiteit. Als grafische outsider werpt hij een frisse blik op het fenomeen kalender/agenda. Ronald weet, dankzij zijn ervaring in de modewereld, alles van de nieuwste trends en ontwikkelingen.”

Paulina de Nijs is de drijvende kracht achter Stichting Print. Met presentaties en evenementen vroeg ze dit jaar regelmatig aandacht voor getalenteerde ontwerpers en bijzondere projecten. Gerard Pfaff, bestuursvoorzitter van de Kalenderwedstrijd over Paulina de Nijs: “Paulina is het perfecte jurylid om de kwaliteit van het ontwerp van de inzendingen te beoordelen. Daarbij is ze een uitstekende ambassadeur van het grafische product.”

Jos Steutelings, van het Vlaamse kenniscentrum VIGC, kijkt met een technische blik naar de inzendingen. KW-bestuurslid Rudi Miseur: “Het VIGC heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Jos Steutelings is bij uitstek de persoon om grafische hoogstandjes te herkennen.”

Niet alleen de jurysamenstelling is dit jaar aangepast, ook de jurering zelf is vernieuwd. De drie juryleden beoordelen de inzendingen op vaste criteria, maar nemen ook het “verhaal” achter het product mee in hun beoordeling. Hierdoor draait het bij de jurering niet meer uitsluitend om kwalificaties als mooi of bijzonder, maar ook om doelgerichtheid en originaliteit.
De juryleden nomineren tien inzenders voor de uiteindelijke hoofdprijs, die na de jurering allen te zien zijn op de website www.kalenderwedstrijd.nl. Het publiek kan daar zijn stem uitbrengen op de favoriete kalender of agenda.

De winnaars van de Kalenderwedstrijd worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking op 22 maart 2017.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK

Scroll To Top