UniqueCarton een nieuw concept voor online bestellen vouwdoosjes

UniqueCarton is een nieuwe website voor het bestellen van vouwdoosjes op maat. Dat werkt in een paar eenvoudige stappen. De eerste stap is het kiezen van een verpakking. Er is een grote diversiteit aan vouwdozen beschikbaar. Er volgt direct online een prijsopgave en de werktekening wordt gratis beschikbaar gesteld. Het plaatsen van een bestelling kan al vanaf 250 stuks. Dat geldt zowel voor dozen, sleeves, trays en andere vouwkartonnen verpakkingen, die volgens door de klant aangeleverde bestanden worden bedrukt, gestanst en geplakt. Op de website staan legio verpakkingsvoorbeelden uit verschillende branches en veelvuldig in de praktijk gebruikte dozen. Het standaard assortiment telt dertig verschillende type verpakkingen, maar maatwerk is altijd mogelijk. Ook de eigen ontwerpen zijn online te bestellen en indien gewenst, kunnen de verpakkingsontwerpers van UniqueCarton worden ingeschakeld. Die beschikken over veel kennis en ervaring, want UniqueCarton is een initiatief van Rutgers Printing & Packaging Solutions.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK