Inapa Group mag Papyrus overnemen van het Bundeskartellamt

Het Bundeskartellamt heeft de verkoop van Papyrus Deutschland GmbH & Co. KG (Papyrus) aan de Inapa-groep (Inapa) goedgekeurd. Dat zeggen beide ondernemingen in een persverklaring.

PU_PAPYRUS_LOGOS_KOMBIInapa, die via haar dochteronderneming Papier Union GmbH (Papier Union) reeds actief is op de papiergroothandelsmarkt in Duitsland, kan derhalve de aandelen die OptiGroup voordien in handen had, verwerven. De al in oktober 2018 ondertekende koopovereenkomsten zullen naar verwachting zeer binnenkort worden afgrond.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK