Return To Print: hybride event van Aeroprint in samenwerking met Papyrus

Om in het coronatijdperk te overleven, worden soms creatieve oplossingen gevonden. Return To Print is daar een fraai voorbeeld van. Erwin Koerts bedacht samen met Papyrus de opzet voor zowel een bedrijfsbezoek als de mogelijkheid om het event online te volgen.

Return To Print

Vanaf de website: Op donderdag 10 september vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom bij Drukkerij Aeroprint in Ouderkerk aan de Amstel. Met een beperkte groep van maximaal 20 bezoekers gaan we elkaar na lange tijd weer, op gepaste afstand, ontmoeten. Kijken naar papieren producten, zien wat we samen kunnen maken, maar vooral luisteren wat de experts zeggen over de plek van papier en drukwerk in een postcoronatijd. Want één ding is zeker, we weten niet zo veel heel zeker meer.

Het wordt geen saaie seminartoestand. Dat hebben we wel gehad met de talloze nietszeggende saaie en inhoudelijk slechte webseminars. 

Inschrijven (aantal deelnemers beperkt) via de website.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK