10% korting op inschrijving Benelux Online Print Event 2019

Beslissingsnemers uit de grafische industrie verzamelen op 9 mei in het Flanders Meeting & Convention Center, naast de Antwerpse ZOO, voor het tweede Benelux Online Print Event! Schrijf nu in met 10% korting.

Ontdek het volwaardige potentieel van Online Print als een extra verkoopkanaal, dat bovendien enorme meerwaarde biedt op het vlak van klantenbinding. Naast 9 internationale sprekers hebben wij ook dit jaar weer veel aandacht besteed aan het netwerkluik. Profiteer van de kans om via dit unieke Benelux event jouw voordeel te doen: ‘Join. Explore. Act!’.

Met OctoBoost als Exclusive Eventpartner en Pressero by Four Pees als VIP-dinner sponsor, kunnen wij jullie vandaag alvast een mooie vroegboekkorting aanbieden.

Schrijf je nu in met de kortingscode RL19BP10 en geniet nog tot en met 22 maart van 10% korting op de VIGC-leden of niet-ledenprijs.
Op de speciale VIGC-website #BOPE19 vind je inmiddels alle details!

Bron: persbericht VIGC

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK