Kleine oplages en on-demand etikettenproductie voor Roland

Op Labelexpo Europe in Brussel zal Roland DG zich focussen op kleine oplages en
on-demand productie en afwerking van etiketten.

labelexpo-2019Volgens Yoshida Satoko, Digital Printing Marketing Manager bij Roland DG, groeit het belang van digitaal drukken voor de etikettenmarkt, naarmate de vraag van klanten verschuift naar steeds kleinere oplages en een steeds ruimere keuze aan personalisering en maatwerk, wat een steeds kortere time-to-market vereist. “Wat dat betreft voldoen de geweldige voordelen van onze complete oplossingen, die hardware, software en inkten omvatten, aan de behoeften die veel etikettendrukkers vandaag de dag hebben. Het feit dat onze oplossingen printen en snijden in één productiesysteem combineren, maakt ze bijvoorbeeld ideaal voor etiketten en vergelijkbare toepassingen.”

Labelexpo Europe is van 24 tot en met 27 september 2019, in Brussel.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK