Roland DG introduceert fluorescerende inkt voor Texart sublimatieprint

Roland Fluor InkRoland DG Corporation, wereldwijd toonaangevende fabrikant van grootformaatinkjetprinters en printers/snijplotters, kondigde vandaag nieuwe fluorescerende inkten aan, die speciaal gemaakt zijn voor de Texart XT-640 en RT-640 grootformaatsublimatieprinters.

De Texart printers zijn speciaal ontwikkeld voor sublimatieprinting en leveren een uitstekende printkwaliteit en productiviteit voor de creatie van sportkleding, mode, soft signage, decoratie, promotieartikelen en nog veel meer. De nieuwe inkten, fluorescerend roze (Fp) en geel (Fy), kunt u combineren met de Roland DG Texart proceskleuren en zo honderden levendige, fluorescerende tinten produceren. De eigen staalbibliotheek met fluorescerende kleuren van Roland DG kunt u installeren in Adobe® Illustrator® en CorelDRAW®. Kleuren gebruiken en aanpassen was nog nooit zo eenvoudig. Klik gewoon de gewenste kleur aan in de staalbibliotheek en voeg snel en gemakkelijk heldere en pastelfluokleuren toe aan uw sublimatieprints.

Volgens Yuko Maeda, directeur van de divisie marktontwikkeling Digital Printing bij Roland DG, zullen de nieuwe fluorescerende inkten verkrijgbaar zijn vanaf midden juli 2016 in de combinatie CMYKOrViFpFy voor de Texart XT-640 en RT-640 printers met de RIP-software ErgoSoft Roland Edition. “Er is een stijgende vraag naar eenmalige en kleinschalige producties op maat op het steeds groter wordende terrein van textieldecoratie”, zei ze. “Volgens ons maken de nieuwe fluorescerende inkten onze Texart printers niet alleen veelzijdiger, maar zorgen ze ook voor een geweldige uitbreiding van de textielprintmogelijkheden voor onze gebruikers, vooral op het gebied van sportkleding en mode.”

Roland DG demonstreert een groot aantal voorbeelden van textieltoepassingen met fluorescerende inkt op Drupa 2016, de grootste internationale beurs voor print- en cross-mediaoplossingen ter wereld. Deze vindt plaats in Düsseldorf in Duitsland van 31 mei tot 10 juni 2016. De stand E04-1 van Roland DG vindt u in hal 9.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK