Nieuwe Taopix Kalender Designer op drupa

banner_taopixTaopix introduceert op DRUPA de vernieuwde Taopix Kalender Designer. De Kalender Designer kan eenvoudig worden geïntegreerd in ieder bestaand ecommerce platform. Naast fotoboeken, wall­art, foto cadeau’s en kaarten is het met Taopix nu ook mogelijk om geavanceerde kalenders aan te bieden.

De nieuwe Kalender Designer is de webapplicatie die uw klanten de vrijheid geeft om op elk apparaat een volledig gepersonaliseerde kalender te maken. Uw klanten kunnen met deze Designer heel gemakkelijk persoonlijke data, afbeeldingen, feestdagen, (sport)evenementen en andere gedenkwaardige informatie aan de kalender toevoegen. Uw klanten kunnen zelfs de taal, beginmaand, begindag en het aantal maanden van de kalender vrij kiezen. Ook heel interessant voor uw retail partners.

11999723_1057023060976613_6091750818404284388_o

 

Van mooie bureaukalenders tot schitterende panorama kalenders voor aan de muur en van grote tot kleine formaten. Kies eenvoudig welk type kalender u wilt aanbieden want een reeks van kant­en­klare sjablonen, waaronder raster gevoerd en panoramisch stijlen komen met Taopix zo out­of­the­box.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK