Taopix ook veel succes met Mobiele Kalenders tijdens drupa

Taopix okt2013Software ontwikkelaar Taopix demonstreerde met succes haar nieuwe gepersonaliseerde kalender user journey voor smartphones, tablets en grotere schermen op drupa 2016. De nieuwe Kalender Designer is een web-app die de gebruiker de vrijheid geeft om op ieder apparaat een volledig gepersonaliseerde kalender te maken en bestellen. Gebruikers kunnen heel makkelijk hun eigen speciale data, beelden, feestdagen, (sport)evenementen en andere gedenkwaardige informatie toevoegen. Gebruikers kunnen ook zelf de taal en de beginmaand en begindag en het aantal maanden bepalen. Ook perfect voor uw retailpartners.

Van mooie bureaukalenders tot schitterende panorama kalenders voor aan de muur en van grote tot kleine formaten. Kies eenvoudig welk type kalender u wilt aanbieden want een reeks van kant­en­klare sjablonen, waaronder raster gevoerd en panoramisch stijlen komen met Taopix zo out­of­the­box.

De nieuwe Kalender Designer is een game changer aldus Taopix. Of het nu gaat om zakelijke of consumenten kalenders, de markt voor gepersonaliseerde kalenders is zelfs populairder dan ooit.

Volgens Futuresource* cijfers over 2015 is de kalender omzet in West-Europa ruim € 238.000.000. Futuresource voorspelt ook een groei van 8% in 2016, die zich waarschijnlijk blijft voortzetten.”

*Futuresource Consulting, February 29 2016
Demonstratie of zelfs de drupa gemist?

Mail voor interesse of een online demo naar danielrutgers@taopix.nl

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK