Duurdere kalender populair

Het kalenderseizoen 2018 loopt op zijn eind en de voorlopige conclusie is, dat vooral de duurdere kalender vooral in trek is. Dat blijkt uit cijfers van Buchreport in Duitsland. Buchreport spreekt van een stabiel jaar in 2017, en de verkoop van 2018-kalenders gaat ook goed. Opvallend is, dat vooral de kalenders vanaf 20 euro populair zijn. De verkoop van kalenders tussen de 10 en 20 euro zijn vrijwel gelijk gebleven, ten opzichte van het jaar daarvoor. Daar is sprake van een lichte stijging. En de goedkopere kalenders (< 10 euro) waren duidelijk minder in trek. Hiervan zijn veel minder verkocht.

Bron: Buchreport

Noot van de redactie:
De Kalenderwedstrijd: op 23 januari beoordeelt een deskundige jury de kalenders en agenda’s, waarna de genomineerden voor de publieksprijs bekend worden gemaakt. Op de genomineerden kan dan door het publiek worden gestemd, via de website www.kalenderwedstrijd.nl. Wie de winnaars in de verschillende categorieën zijn, wordt onthuld tijdens de feestelijke prijsuitreiking op 22 maart 2018 in Fort Wierickerschans, te Bodegraven.

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK