Duurdere kalender populair

Het kalenderseizoen 2018 loopt op zijn eind en de voorlopige conclusie is, dat vooral de duurdere kalender vooral in trek is. Dat blijkt uit cijfers van Buchreport in Duitsland. Buchreport spreekt van een stabiel jaar in 2017, en de verkoop van 2018-kalenders gaat ook goed. Opvallend is, dat vooral de kalenders vanaf 20 euro populair zijn. De verkoop van kalenders tussen de 10 en 20 euro zijn vrijwel gelijk gebleven, ten opzichte van het jaar daarvoor. Daar is sprake van een lichte stijging. En de goedkopere kalenders (< 10 euro) waren duidelijk minder in trek. Hiervan zijn veel minder verkocht.

Bron: Buchreport

Noot van de redactie:
De Kalenderwedstrijd: op 23 januari beoordeelt een deskundige jury de kalenders en agenda’s, waarna de genomineerden voor de publieksprijs bekend worden gemaakt. Op de genomineerden kan dan door het publiek worden gestemd, via de website www.kalenderwedstrijd.nl. Wie de winnaars in de verschillende categorieën zijn, wordt onthuld tijdens de feestelijke prijsuitreiking op 22 maart 2018 in Fort Wierickerschans, te Bodegraven.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK