Kalender: niet gepersonaliseerd maar toch uniek

BB15121210 bureaukalender-banner-websiteDrukkerij Wihabo maakt elk jaar bijzondere kalenders voor haar relaties. Deze keer een bureaukalender in een oplage van 5000 stuks waarvan elk exemplaar uniek is maar niet persoonlijk.

Wihabo zegt er dit over:
“Konden we voorheen al gepersonaliseerd drukwerk maken met tekst en foto’s, de nieuwste ontwikkeling op het gebied van personaliseren heet HP Mosaic. Door middel van inzoomen en roteren worden op basis van één of meerdere bronbestanden duizenden verschillende afbeeldingen gecreëerd. Dit gebeurt volledig automatisch. Iedere kalender in deze nieuwe serie van in totaal 5000 stuks is daarom uniek.

2016, I’ve got the Power! Ontdek, benut en deel uw unieke krachten. Naast een praktische kalender, iedere maand een inspirerende kaart om naar vrienden, familie of zakelijke relaties te sturen. “

De kalender, die opnieuw in nauwe samenwerking met Rovers & De Ridder is gemaakt, wordt deze week verstuurd naar ruim 4000 Wihabo relaties.

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK