Opbrengst ‘Kalender voor Supervaders’ naar Stichting Join4Energy

BB150723Kalender voor Supervaders (1)De ‘Kalender voor Supervaders’ heeft € 750,00 opgebracht voor de Stichting Join4Energy, een stichting die zich inzet voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Deze kalender werd speciaal rondom vaderdag als cadeau idee uitgegeven voor vaders die vaak wel wat hulp kunnen gebruiken bij plannen en organiseren. De kalender is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen de ‘creatieve bedenkers’ Thomas Mol en Thompie Lemaire van het Mediacollege Amsterdam, papierleverancier Papyrus en drukkerij Wihabo. Thomas en Thompie werden met hun concept, een Kalender voor Supervaders, tot winnaar op hun grafische opleiding uitgeroepen. Daardoor deden zij mee aan de Kalenderwedstrijd in de studentencategorie. Het is voor het eerst dat een inzending in deze categorie van de KW in productie genomen is en te koop is aangeboden, waarbij de opbrengst volledig voor het goede doel is.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK