QR code, 3D, metallic effect en coating in ACTEGA/KBA kalender

ACTEGA KBA kalender

De schitterende kleuren van het leven onder water vragen om een bijzondere manier van reproduceren. Daar is een bijzonder papier, coating, zes kleuren offset voor nodig, en om extra informatie via een mini-website te verkrijgen QR-codes. Coating fabrikant ACTEGA Terra, KBA-Sheetfed Solutions, Sappi en Rudolf Reproflex bundelden hun krachten om een unieke kalender te maken voor hun relaties. De kalender werd gedrukt op een zeskleuren Rapids 105 PRO met twin coaters en een ColdFoil Infigo SF module in het KBA training centrum. Met QR codes ontwikkeld door ACTEGA Terra en KBA (www.calendar-insights.com/en/) kunnen de 3.500 gelukkige bezitters van dit unieke grafische product meer informatie opvragen over de afbeeldingen en hoe de kalender vervaardigd werd. De kalender is een tastbaar bewijs dat vellen offset unieke mogelijkheden biedt voor creatieve geesten.


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK