Drukkerij Museum in teken van Vincent van Gogh

BB150723Vincent-van-GoghHet Nederlands Drukkerij Museum in Etten-Leur heeft een nieuw collectie. Vanaf heden kunnen bezoekers kennismaken met het geheim van de wereldberoemde zonnebloemen van de bekende schilder Vincent van Gogh. Grafisch kunstenaar Henk van Noorloos uit Andel laat zijn werk zien. Ook te bewonderen zijn boeken die zijn uitgebracht rondom het thema Van Gogh, een typografie en affiches met een link naar Van Gogh. De tentoonstelling wordt compleet gemaakt door bedrukte merchandising en prullaria, vervaardigd in gevarieerde druktechnieken.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK