Elk product uniek in geautomatiseerde productielijn

Wihabo is een innovatieve Brabantse drukkerij die al dertig jaar aan de weg timmert. Het is de tweede generatie, Joris en Ruud Bosch, die samen met vader Willy aan het roer staan van het bedrijf. De pioniers in digitaal produceren besloten onlangs in digitaal afwerken te investeren. Als eerste bedrijf in de Benelux draait bij Wihabo een Highcon Euclid IIIs digitale ril- en stansmachine. Een Israëlische vinding, die per productie een unieke rilvorm spuit door middel van 3D-printing. Inline zorgen twee computergestuurde CO2-lasers voor het snijden en slitten van de vellen

Lees hier de PRstory.

 

 

 

https://www.blokboek.com/prstory-elk-product-uniek-met-highcon-geautomatiseerde-productielijn-bij-wihabo/

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK