Open Huis Wihabo in Geffen op 4 september

Wihabo in Geffen opent op 4 september haar deuren om samen met leverancier Highcon te laten zien wat de unieke mogelijkheden zijn van digitaal rillen en stansen.

Wihabo is een bijzondere klant van Highcon: Wihabo is één van de weinige grafische bedrijven die alle processen digitaal afhandelt: zowel druk, veredeling als finishing gebeurt digitaal. Hierdoor kan Wihabo gepersonaliseerd drukken, veredelen én gepersonaliseerd stansen met unieke producten als resultaat, die ook nog eens supersnel geleverd kunnen worden.

Marc Fleskens van Tintelingen zal samen met Ruud Bosch van Wihabo via een presentatie uitleggen hoe Highcon technologie toegevoegde waarde biedt aan Tintelingen producten.

Inschrijven via de website van Highcon.

Wilt u meer weten?

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK