Wihabo investeert in digital print en afwerking

Uitbreiding van de digitale druk- en afwerkmogelijkheden is zéér gewenst in Geffen. “Investeren doen we niet alleen voor onszelf, ook voor onze klanten. Zij dagen ons uit om nieuwe, unieke drukwerkproducten te maken, zoals houten kaartjes of printen met witte inkt op golfkarton. Onze nieuwe vlakbedplotter maakt dat mogelijk.”


Investeren doen we niet alleen voor onszelf, ook voor onze klanten.

Ruud Bosch, algemeen directeur

Met de komst van de Horizon SmartStacker is de productie van begin tot eind ingericht op het B2-formaat. Joris Bosch, Technisch Directeur: “We drukken nu digitaal op grootformaat vellen op onze HP Indigo digitale drukpersen en veredelen het drukwerk digitaal op onze Scodix Ultra2 Pro. De nabewerking doen we sinds enkele weken op de SmartStacker.”

Ook de Rotary Die-Cutter stond op het wensenlijstje. Joris: “Rondhoeken deden we tot voor kort handmatig. De grootste uitdaging is dan om alle hoeken gelijk te krijgen. De Rotary Die-Cutter kan dat wél, volledig automatisch.” 

De machines zijn stuk voor stuk zeer welkome toevoegingen aan het Wihabo-machinepark!

kopfoto: Ruud Bosch (vanaf website Wihabo)

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK