New Skool Media maakt in eerste jaar 1 miljoen netto winst

BB15121210 News Skoolmotorbladen-moto73-motormagazine-New-Skool-MediaUitgever van tijdschriften, diverse websites en merk gerelateerde producten, New Skool Media, heeft in haar eerste boekjaar een netto winst gerealiseerd van 1 miljoen euro na belasting.
New Skool Media werd vorig jaar opgericht na een buy-out van 19 titels van Sanoma Media Netherlands en is sinds september 2014 operationeel. Ondanks de opstartkosten in haar eerste boekjaar (juli 2014 – juni 2015) is er sprake van ‘een prima resultaat’ aldus Cor Jan Willig, die samen met Rob Koghee de uitgeverij oprichtte. “Naast het opstarten van de onderneming zijn we begonnen met het lanceren van nieuwe titels die direct hebben bijgedragen aan het resultaat.” aldus Willig.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK