Handgedrukte Grafiekkalender

GrafiekkalenderHet Grafisch Atelier Den Bosch produceerde in het najaar van 2015 een exclusieve, handgedrukte grafiekkalender. Hiervoor nodigde het GA grafisch kunstenaars uit een ontwerp of proefdruk in te zenden.
Uit het grote aantal inzendingen selecteerde een professionele jury voor elke maand een bijzondere prent én een extra schrikkelprent voor 29 februari 2016.
De GA Grafiekkalender bestaat uit 13 handmatig gedrukte prenten, in een beperkte oplage van 25 genummerde en gesigneerde exemplaren, onder andere houtdrukken, lino’s, etsen, zeefdrukken en cyanotypie in één of meerdere kleuren en drukgangen. Elke prent is op voor die techniek geëigend papier gedrukt. Afmeting: 42×59,4 cm.
De GA Grafiekkalender 2016 is via het Grafisch Atelier te koop voor € 650,–.
De kalender wordt losbladig aangeboden en is zo gemaakt dat het calendarium eenvoudig te verwijderen is. Dit betekent dat u een unieke verzameling van dertien hoogkwalitatieve kunstenaarsprenten in huis haalt.
U kunt de kalender nog bestellen via info@gadenbosch.nl.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK