Roland introduceert ZT-1900

Roland introduceert met de ZT-1900 zijn grootste, meest productieve textielprinter tot nu toe.

Roland Zt 2900

Het getal 1900 staat voor 1900 mm breedte. De hoogvolume dye-sublimatieprinter houdt de productiekosten laag en gaat efficiënte inktprestaties leveren. Toepassingen die Roland adviseert zijn onder meer: mode, sportkleding, interieurdecoratie en soft signage.

De printsnelheid van deze machine is volgens opgave van de fabrikant 220 m² per uur in concept mode en 150 m² in productie mode. Een optioneel toevoersysteem voor zogenaamde ‘jumborollen’ tot 450 kg en 600 mm diameter, kan de papierkosten flink verlagen en onbeheerd printen mogelijk maken.

De sterk ‘gepigmenteerde’ inkten worden geleverd in verpakkingen van 5 kg. Verder beschikt de ZT-1900 over 4 zeer nauwkeurige dubbelkanaals Kyocera printkoppen voor gedetailleerde teksten, een superieure beeldkwaliteit en levendige kleuren.

Bron: Roland

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK