Roland DG introduceert nieuw type Colour eco-solvent printer

Roland DG introduceert de Roland VersaEXPRESS RF-640 8 Colour eco-solvent printer. Dit revolutionaire apparaat biedt het breedste kleurengamma in zijn klasse voor duurzame outdoor grafische elementen. De RF-640 8 Colour is zeer geschikt voor printleveranciers die hun klanten willen verbluffen met opvallende, effectieve toepassingen die de verwachtingen ver overtreffen. De RF-640 8 Colour is vanaf vandaag leverbaar in de hele EMEA-regio.

De RF-640 8 Colour is een verdere ontwikkeling van de populaire RF-640 dual CMYK-printer. Hij beschikt over CMYK plus Light Black, Red, Green en Orange inkt, voor verbluffend hoogwaardig drukwerk en uiterst accurate kleuraanpassing. Dit alles met een indrukwekkende outdoor duurzaamheid.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK