Nieuwe trainingen bij printmediatrainingen.nl

Printmediatrainingen.nl heeft in samenwerking met VIGC uit Turnhout het vernieuwde najaarsprogramma bekendgemaakt. Drie nieuwe trainingen maken het aanbod nog veelzijdiger.

Het bestaande aanbod is geactualiseerd en alle trainingen zijn gericht op een korte doorlooptijd van een halve of een hele dag. Jos Steutelings van het VIGC: “We spelen in op de behoeften van ondernemingen, die hun medewerkers snel up-to-date willen brengen rondom relevante marktontwikkelingen. Al onze trainingen zijn gericht op tastbaar en bruikbaar resultaat in de dagelijkse praktijk van printmedia- bedrijven. Ons aanbod is nu ook in Nederland goed bekend. Het eerste half jaar was succesvol en dat succes breiden we uit met de nieuwe trainingen: ‘Introductie digitale druktechnieken’, ‘Business Innovation Bootcamp’ en ‘Meer resultaten uit je website halen’. Naast trainingen op de beide training locaties in Nederland (Haarlem) en België (Turnhout) worden eveneens in-companytrainingen verzorgd, al dan niet voorzien van maatwerk modules.”

Kijk voor de complete agenda en inschrijfmogelijkheden op de website van printmediatrainingen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK