VIGC verhuist naar nieuwe lokatie

VIGC betrekt een nieuw kantoor op slechts 750 meter van de bestaande lokatie in Turnhout. Samen met die verhuizing trekt VIGC een Business Development Manager aan, die VIGC in de komende tijd verder moet helpen ontwikkelen.

Dat ontwikkelen houdt in dat VIGC de reikwijdte van haar activiteiten ook wil uitbreiden richting crossmediale toepassingen buiten de directe grafische branche, waarbij print een dominante rol vervult.

Vigc Lokatie

Juist in die sectoren, waar wel printsystemen worden aangeschaft, is lang niet alle workflow- en colormanagementkennis aanwezig om zo kostengunstig mogelijk printmedia te kunnen produceren. De consultants van VIGC kunnen juist ook in die sectoren een belangrijke rol vervullen.

Najaarstrainingen

In het najaar starten ook weer de reguliere ‘fysieke’ trainingen. Binnenkort verschijnt de complete agenda op de website van het VIGC, maar ook bij partner printmediatrainingen.nl.

Foto: nieuwe lokatie VIGC in Turnhout

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK