VIGC verhuist naar nieuwe lokatie

VIGC betrekt een nieuw kantoor op slechts 750 meter van de bestaande lokatie in Turnhout. Samen met die verhuizing trekt VIGC een Business Development Manager aan, die VIGC in de komende tijd verder moet helpen ontwikkelen.

Dat ontwikkelen houdt in dat VIGC de reikwijdte van haar activiteiten ook wil uitbreiden richting crossmediale toepassingen buiten de directe grafische branche, waarbij print een dominante rol vervult.

Vigc Lokatie

Juist in die sectoren, waar wel printsystemen worden aangeschaft, is lang niet alle workflow- en colormanagementkennis aanwezig om zo kostengunstig mogelijk printmedia te kunnen produceren. De consultants van VIGC kunnen juist ook in die sectoren een belangrijke rol vervullen.

Najaarstrainingen

In het najaar starten ook weer de reguliere ‘fysieke’ trainingen. Binnenkort verschijnt de complete agenda op de website van het VIGC, maar ook bij partner printmediatrainingen.nl.

Foto: nieuwe lokatie VIGC in Turnhout

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK