Konica Minolta en MGI intensiveren samenwerking

De samenwerking tussen Konica Minolta en het Franse MGI bestaat inmiddels 6 jaar. Beide bedrijven vinden het tijd voor een volgende stap.

Diverse bedrijfsprocessen worden vereenvoudigd en samengevoegd, zodat er voor klanten steeds één aanspreekpunt wordt aangeboden. Konica Minolta heeft met MGI een flinke portfolio aan apparatuur in huis voor uiteenlopende etiketten- en verpakkingstoepassingen.

Gemeenschappelijk logo

De samenwerking blijkt zo goed te bevallen dat de ondernemingen werken aan een gemeenschappelijk logo voor de gecombineerde activiteiten.

Mgi Jet Varnish

De MGI Jetvarnish 3D One is één van de succesvolle systemen, die via Konica Minolta wordt vermarkt. Insiders zeggen dat mede onder invloed van de technologische kennis van Konica Minolta, de apparatuur van MGI in de afgelopen jaren fors is verbeterd.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK