Konica Minolta en MGI intensiveren samenwerking

De samenwerking tussen Konica Minolta en het Franse MGI bestaat inmiddels 6 jaar. Beide bedrijven vinden het tijd voor een volgende stap.

Diverse bedrijfsprocessen worden vereenvoudigd en samengevoegd, zodat er voor klanten steeds één aanspreekpunt wordt aangeboden. Konica Minolta heeft met MGI een flinke portfolio aan apparatuur in huis voor uiteenlopende etiketten- en verpakkingstoepassingen.

Gemeenschappelijk logo

De samenwerking blijkt zo goed te bevallen dat de ondernemingen werken aan een gemeenschappelijk logo voor de gecombineerde activiteiten.

Mgi Jet Varnish

De MGI Jetvarnish 3D One is één van de succesvolle systemen, die via Konica Minolta wordt vermarkt. Insiders zeggen dat mede onder invloed van de technologische kennis van Konica Minolta, de apparatuur van MGI in de afgelopen jaren fors is verbeterd.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK