Zünd stapt in e-learning

Veel leveranciers, fabrikanten en ontwikkelaars stopten nogal wat energie in online marketing door middel van webinars, webchats en andere vormen van online video. Nu de marketing boodschappen rondom drupa 2020/2021 zo´n beetje voorbij zijn, wordt gezocht naar meer toepassingen.

De Zünd Academy is zo´n voorbeeld. Het bedrijf biedt twee abonnementsvormen aan. De Zünd Academy is opgebouwd rond vier online producten: manuals, tutorials, templates en FAQ´s. Alles gericht op het overbrengen van kennis hoe de apparatuur van Zünd werkt. Dit gebeurt zowel met inhoudelijke manuals – die zijn gebaseerd op de reguliere operatortrainingen in het ETC in Eersel en voorzien van illustraties, tips en oefeningen. De video-tutorials worden ook in het Nederlands aangeboden.

Platform voor abonneehouders 24/7 beschikbaar.

Webshop

Met behulp van geoptimaliseerde templates (vaste snijbestanden) kunnen snel en gemakkelijk mooie producten worden gemaakt. Er is een webshop waar men templates kan kopen, en voor Premium-leden is er een speciale pagina met gratis templates.

Zünd Benelux biedt de Zünd Academy aan in twee verschillende abonnementsvormen: Basic en Premium. De Basic (€495 per jaar) bevat alle manuals en Zünd gerelateerde FAQ’s. Premium (€995 per jaar) bevat daarnaast een hardcover manual boek, tutorials, een tutorial op maat en specifieke kortingen.

Bron: Zünd

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK