Zünd Benelux, de marktleider op het gebied van digitale finishing, standnummer 437

Zünd benelux is een dochteronderneming van Zünd systeemtechniek uit Alstätten, Zwitserland. De marktleider op het gebied van digitale finishing. Met meer dan 700 vlakbedsnij- en freestafels is Zünd in de Benelux goed vertegenwoordigd. Vanuit Eersel wordt de Beneluxmarkt met een eigen persoonlijke  service filosofie  bediend. Het 10 koppige team staat met zijn eigen service en support afdeling dicht bij de eindgebruiker.

Op de beurs presenteren wij een full option multifunctionele snij- en freestafel,  van de succesvolle G3 serie, voor multidisciplinair gebruik. De laatste ontwikkelingen op het gebied van modulaire functionaliteit en nieuwe tools voor diverse toepassingen met relevante software.

Zünd Benelux BV

Meerheide 109

5521 DX Eersel

www.zundbenelux.com

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK