Primeur van Zünd Benelux B.V. is de RM-L 3,6 kW frees

Wij zijn een wereldwijd werkzaam familiebedrijf, dat multifunctionele digitale vlakke snijmachines ontwikkelt en produceert. Ons succes is gebaseerd op doordachte techniek, leiderschap in innovatie, modulaire constructie en gerichte positionering op de behoeften van de klant.

Ervaar de nieuwe RM-L frees en de opties op onze G3 en S3 snijplotters. De robots van Smart Robotics maken het automatiseringsverhaal compleet.

Preview RM-L

De nieuwe RM-L van Zünd is een krachtige, veelzijdige en robuuste 3,6 kW frees met een maximale torque van 0,7 Nm! Zwaardere freesjobs met materialen als acrylaat, polycarbonaten, Dibond, Forex en MDF zijn hierdoor makkelijker en efficiënter te verwerken.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK