Bandall Benelux biedt een geavanceerd scala aan banderolleermachines, standnummer 545

Basis CMYK

Het Nederlandse Bandall ontwikkelt, produceert en distribueert sinds 1990 wereldwijd bundel- en banderolleeroplossingen. Banderolleren is het bundelen of labelen van één of meerdere bundels of verpakkingen met een banderol van folie of papier. Ideaal voor het snel en 100 procent schadevrij bundelen van papier, gevouwen karton of bijvoorbeeld bundels etiketten. Of denk aan het razendsnel bundelen van brochures, tijdschriften of visitekaartjes.

Bandall biedt een geavanceerd scala aan banderolleermachines in diverse boogformaten, die gemakkelijk in ieder ruimte zijn te plaatsen. De machines variëren van halfautomaat tot aan volautomatisch maatwerk en kunnen volledig in uw eigen productielijn worden geïntegreerd. We zullen volop voorbeelden presenteren en demonstreren. Zo laten we zien hoe Bandall vrijwel elk product razendsnel, efficiënt en schadevrij kan bundelen of banderolleren. En ook kunt u uw eigen producten meenemen.

Bandall_stapel_groot

Bandall Benelux BV

Marconiweg 9A

3442AD WOERDEN

0348 431520

info@bandall.com

www.bandall.com

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK