Spandex Benelux biedt het meest ruime assortiment zelfklevende folies, LED verlichting en praktische trainingen, standnummer 430

PrintSpandex is ’s werelds meest toonaangevende leverancier in de sign- en displayindustrie. We hebben méér dan 30 jaar ervaring in de verkoop, distributie en onderhoud van grootformaat printers, snijplotters, freessystemen en de benodigde materialen en middelen voor het dragen van de visuele communicatie. Nu met méér dan 20.000 relaties in 15 landen.

Wij presenteren op deze Vakbeurs mensen, machines en middelen die hun waarde in de branche ruimschoots hebben bewezen en ook in andere, aanlendende markten van onschatbare waarden kunnen zijn.

Wat wij bieden is het meest ruime assortiment zelfklevend folies, LED verlichting i.c.m. decoratieve wandsystemen (CLIPSO), praktische trainingen voor nieuwe industrieën.

 

Hans de Kort

Koningsschot 39

3905 PR Veenendaal

www.spandex.com

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK