Vink behoort tot één van de pioniers op het gebied van toepassing van kunststoffen, standnummer 436

Vink Logo 2014

 Vink Kunststoffen is sinds de oprichting in 1954 de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van kunststof halffabricaten (platen, blokken, buizen, staven, folies) in Nederland. Vink behoort daarmee tot één van de pioniers op het gebied van de toepassing van kunststoffen in de industrie. De verkooporganisatie is opgedeeld in drie marktgroepen die ook de belangrijkste afzetmarkten vormen; industrie, Signs & Graphics en de bouwsector. Naast de handelstak kent Vink ook een productiebedrijf; Vink Techniek. Deze organisatie is gespecialiseerd in het ambachtelijk en computergestuurd bewerken van kunststoffen. Vink Techniek heeft alle kunststof bewerkingsfaciliteiten onder één dak en produceert zowel eenmalige objecten als serie producten. Bij Vink in Didam zijn ongeveer 230 mensen werkzaam.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK