De eenvoudige software van James PRO maakt het u nog makkelijker, standnummer 449

Eenvoudige alles-in-één software voor MKB in Sign & Reclame

Het begon als een in eigen huis ontwikkelde digitale planning. En nu, vijf jaar later, is het een complete software voor signing & reclame bedrijven waarmee de planning, opdrachten- en klantenbeheer, offertes/calculatie en facturatie wordt geregeld.

Beursprimeur!! Calculeren en factureren met James PRO!!

Vanaf nu maak je met de zelfde eenvoud als de rest van het programma gemakkelijk calculaties en zet je uitgevoerde opdrachten in een handomdraai om naar een factuur of verwerk je deze in je bestaande boekhoudpakket.

James PRO is eenvoudige software waarmee het MKB in de sign- en reclamebranche het interne reilen en zeilen soepel en effectief kan laten verlopen.

James Pro

Zwarte Goorderweg 2b

Hoevelaken

www.jamespro.nl

033 257 0102

James Pro

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK