De Reclame Specialist met hoogwaardige RVS, acrylaat en glas producten op de Vakbeurs, standnummer 402

logo_RS_v3_cmyk

Reclame-specialist.nl is toeleverancier voor de sign en print industrie. Het bedrijf levert hoogwaardige producten van RVS, acrylaat en glas. Denk hierbij aan RVS afstandhouders, draad- en stangsystemen, banierhouders, bewegwijzering voor binnen en buiten, freesletters, acrylaat en glas in standaard afmetingen en op maat gemaakt. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar en worden vervaardigd in de eigen fabriek in Duitsland.

Op de vakbeurs toont De Reclame-specialist onder andere:

– RVS afstandhouders – Acrylaat (standaard en op maat) – Freesletters – Veiligheidsglas – Banierhouders – Binnen- en buitenbewegwijzering – Draad- en stangensysteem – Acrylaat posterframes.

Plus een software module waarmee je zelf een offerte berekening voor freesletter opdrachten kunt maken. Hierdoor kunnen klanten van de Reclame-specialist snel en efficiënt een prijsberekening maken voor hun opdrachtgevers. Uiteraard blijven medewerkers van de Reclame-specialist altijd beschikbaar voor advies en vragen.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK