Konica Minolta introduceert ’s werelds snelste spectrophotometer

Konica Minolat FG-9 world's fastest spectrophotometerVoor het kleurkalibreren van printers en drukpersen is het noodzakelijk een tekstafdruk met een spectrophotometer te scannen. Dat is een tijdrovend proces wat machinestilstand oplevert. Konica Minolta denkt dit probleem opgelost te hebben met de FD-9, een scannende spectrophotometer die in staat is om in minder dan 4 minuten een A3 testafdruk op te meten. De FD-9 kan niet alleen gebruikt worden om Konica Minolta bizzHub printers te kalibreren, maar is geschikt voor elk type afdrukdevice. De FD-9 is een netwerk device waardoor de gevonden data eenvoudig gedeeld kan worden met digitale frontend systemen.

 


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK