Konica Minolta introduceert VDP plugin voor Adobe InDesign

Het nieuwe product heeft ‘Accurio Pro Variable Data’ als naam en werd in december al aangekondigd. Voor de toepassingen en demo’s is een website gelanceerd onder de naam: ‘Personalised Communications – Rethink Publishing’.

Konica-Minolta-Accurio-Pro-Variable-Data-Variabler-Datendruck-Digitaldruck-KopieDe software wordt in twee verschillende uitvoeringen geleverd, Essential en Premium. Het Essential-pakket vormt de basis waarmee een onbeperkt aantal database-items kan worden verwerkt. Het bevat de modules Copy Fit, Rules and Imposition, en is in staat om variabele uitvoer van meerdere pagina’s in PDF (VT) formaat te genereren. De Premium-versie biedt alle functies van de Essential-versie, maar ook verbeterde uitvoerprestaties en andere geavanceerde functies, waaronder het vervangen van masterpagina’s, embedded variabelen en style-tags, en ondersteuning voor andere VDP-uitvoerformaten.

Lees verder bij Konica Minolta

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK