Konica Minolta introduceert VDP plugin voor Adobe InDesign

Het nieuwe product heeft ‘Accurio Pro Variable Data’ als naam en werd in december al aangekondigd. Voor de toepassingen en demo’s is een website gelanceerd onder de naam: ‘Personalised Communications – Rethink Publishing’.

Konica-Minolta-Accurio-Pro-Variable-Data-Variabler-Datendruck-Digitaldruck-KopieDe software wordt in twee verschillende uitvoeringen geleverd, Essential en Premium. Het Essential-pakket vormt de basis waarmee een onbeperkt aantal database-items kan worden verwerkt. Het bevat de modules Copy Fit, Rules and Imposition, en is in staat om variabele uitvoer van meerdere pagina’s in PDF (VT) formaat te genereren. De Premium-versie biedt alle functies van de Essential-versie, maar ook verbeterde uitvoerprestaties en andere geavanceerde functies, waaronder het vervangen van masterpagina’s, embedded variabelen en style-tags, en ondersteuning voor andere VDP-uitvoerformaten.

Lees verder bij Konica Minolta

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK