Veldhuis Media verhuist eind dit jaar naar Meppel

Veldhuis verhuist naar de lokatie waar nu nog drukkerij Wilco is gehuisvest. De oppervlakte van de productievloer wordt bijna verdubbeld.

Wilco Meppel

De verhuizing naar de Eekhorstweg in Meppel betekent een flinke uitbreiding voor de drukkerij die nu nog in Raalte is gehuisvest. De nieuwe locatie kent een productieoppervlakte van ruim 8300 vierkante meter, terwijl het bedrijf nu 4200 vierkante meter tot zijn beschikking heeft.

Drukkerij Wilco verhuist naar de al bestaande lokatie Vanadiumweg in Amersfoort.

Logo Veldhuis Media

De 94 werknemers van Veldhuis Media verhuizen, voor zover is te overzien, grotendeels mee naar Meppel. De afstand tussen Raalte en Meppel bedraagt ca. 45 kilometer. Het bedrijf houdt tevens rekening met groei van de werkgelegenheid.

Bron: Dagblad van het Noorden

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK