Drukkerij Wilco vertrekt uit Meppel

90 medewerkers kunnen mee naar de vestiging in Amersfoort. Drukkerij Wilco brengt de productie over naar Amersfoort. Het huurcontract van het bedrijfsgebouw aan de Eekhorstweg in Meppel is opgezegd en loopt aan het einde van dit jaar af.

Wilco Meppel

Frank van Zijl, algemeen directeur, zegt dat de verhuizing zeker niet het gevolg is van economische problemen in Meppel: “Het huurcontract loopt eind dit jaar af. Een poging het gebouw over te nemen is mislukt. We konden het huurpand niet verbouwen om aan nieuwe logistieke eisen te kunnen voldoen. We verlaten Meppel dus voor het einde van het jaar en brengen de productie naar Amersfoort.”

Bron: Dagblad van het Noorden

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK