Drukkerij Klomp doet leuk stukje Koningsdag marketing

Als drukkerij opvallen valt tegenwoordig niet echt mee. Drukkerij Klomp uit Amersfoort presenteerde zichzelf trots op Facebook met ‘haar’ Amersfoortse Koningsdagkroon. Er zijn inmiddels 40.000 exemplaren gedrukte en gestanst.

Op Koningsdag (27 april) zal iedereen het papieren kroontje uitgereikt krijgen. Het is op maat verstelbaar en dubbelzijdig te gebruiken. De ene kant heeft het een regiopatroon, en op de andere kant staat het logo: ‘Wij, Amersfoort’. “Het papier is FSC-verantwoord en de kroon is daarom meerdere jaren te gebruiken”, benadrukt Klomp op de website van ‘De Stad Amersfoort’. Maar of dat hergebruik ook werkelijk gaat plaatsvinden, is nog maar zeer de vraag. Kijk naar onderstaand promotiefilmpje.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK