30 Jaar Drukkerijmuseum Meppel

Drukkerijmuseum MeppelHet Drukkerijmuseum Meppel viert haar 30 jarig jubileum. In de maand mei zijn er daarom diverse feestelijke activiteiten.

Op zaterdag 28 mei wordt er een speciale jubileum middag gehouden waarbij zowel ín als buiten het museum extra activiteiten georganiseerd worden. Er is een boeken- en informatiemarkt met onder andere producten van molen De Weert en molen de Vlijt. Ook zijn er enkele kramen en een ouderwetse ijscohandkar.

In het museum vindt er een taxatiemiddag plaats voor bijbels, oude en zeldzame boeken, handschriften en ansichtkaarten met taxateur Arie Molendijk .

Verder zijn er in het museum leuke activiteiten zoals kalligrafie, zeefdrukken, marmeren, papierscheppen en nog veel meer. Vrijwilligers van het museum laten u graag zien met uitleg en demonstraties hoe vroeger kranten en boeken tot stand kwamen.
De activiteiten vinden plaats van 12.00 – 17.00 en de entrée is gratis.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK