Veldhuis Media breidt capaciteit uit met nieuwe Komori achtkleuren drukpers

Oscar Jager (links) en Erwin de Lange met de bouwtekening met daarop de nieuwe indeling in de nieuwe hal, op de plek waar de nieuwe Komori komt.

Veldhuis Media uit Raalte heeft bij AtéCé Graphic Products een nieuwe Komori GL840P drukpers besteld. ‘Dat is het sluitstuk van een omvangrijke interne logistieke operatie’, zegt directeur Oscar Jager. ‘We hebben ook de belendende hal aan ons pand betrokken. Dat betekent 1.200 m² productieruimte erbij. We hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om onze productieruimte opnieuw in te richten. De route die het papier nu aflegt is veel logischer, alles sluit beter op elkaar aan. In de voor ons nieuwe hal komt begin volgend jaar onze vierde Komori. Dat is een pure uitbreiding, want dat klinkt misschien vreemd, maar we groeien behoorlijk’. Collega directeur Erwin de Lange beaamt dat. ‘Laat de achtkleurenpers maar komen, die kunnen we goed gebruiken. We beschikken dan over drie acht- en één vijfkleurenpers van het Japanse merk. We zijn inderdaad een “Komori huis”, maar toch kijken we bij uitbreiding iedere keer weer heel kritisch. Zo ook dit keer. Uiteindelijk gaat het om de pers die het beste bij je drukwerkpakket past en waar je geld mee kan verdienen. Daardoor is de keuze opnieuw op Komori gevallen. Waarbij de langjarige relatie met en het vertrouwen in Komori natuurlijk een belangrijke rol hebben gespeeld. Dat geldt ook voor onze relatie met AtéCé, die onze huisleverancier van alle supplies is. Ook dit keer hebben Komori en AtéCé zich weer als echte businesspartners opgesteld. Dan is de keuze voor opnieuw een Komori drukpers niet zo moeilijk, toch?’

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK