Tweede Komori achtkleuren drukpers voor Simian

(vlnr) Willem Vaatstra, Wouter Haan, Ferry Boerma (Simian), Gert Muller (Komori) en Patrick Kleijer (AtéCé)

Bij Simian, het productiebedrijf van Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone, is de tweede Komori GL840P H-UV achtkleuren drukpers met camera’s geïnstalleerd. ‘Die is meer dan welkom, want we zijn in één jaar tijd met 30% gegroeid’, zegt directeur/eigenaar Wouter Haan. De aanschaf van de nieuwe Komori drukpers is onderdeel van een nieuwe investeringsronde van ruim 3,5 miljoen euro. Waarom opnieuw de keuze voor Komori? Omdat alles wat een drukker wil hebben erop zit. In 2016 kochten we onze eerste Komori, daar hebben we geen dag spijt van, die bevalt uitstekend. Onze nieuwe aanwinst wordt uitgerust met camera’s, om het drukproces nog beter te controleren. Ook op de nieuwe pers gaan we drukken met H-UV inkten. Dat is nodig, omdat het drukwerk direct droog is en meteen afgewerkt kan worden. Als klanten bij ons voor 12.00 uur drukwerk bestellen, zorgen wij er voor dat, als dat gevraagd wordt, het de volgende dag wordt afgeleverd. Onze ervaringen met de kwaliteit van het drukwerk, en de snelheid waarmee het verder verwerkt kan worden, zijn prima. Dat geldt ook voor onze ervaringen met de mensen en de service van AtéCé Graphic Products en Komori. Dan is de keuze voor een tweede drukpers van hetzelfde merk logisch, toch?

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK