Agfa introduceert Amfortis, alles-in-één workflow voor offset verpakkingsdrukwerk

‘Amfortis vergemakkelijkt het leven van verpakkingsproducenten door meerdere unieke softwaretools te combineren in één krachtige workflowoplossing voor de productie’. Dat zegt Agfa in haar persaankondiging.

Agfa Amfortis

Het vormt een aanvulling op Agfa’s aanbod voor offsetverpakkingen, dat al duurzame drukplaten en performante CtP-systemen omvatte.

Vanuit één gebruikersinterface garandeert Amfortis een eersteklas drukkwaliteit en -consistentie, terwijl het alle typische prepress-taken, zoals het optimaliseren van het ontwerp, stepping & repeating, rippen en jobbeheer, stroomlijnt. De innovatieve software fungeert als een geïntegreerd commandocentrum – het verzorgt niet alleen de uitvoer van drukplaten en het maken van proefdrukken, maar stuurt ook digitale persen of grootformaatprinters en snijmachines aan voor sampling en short-run productie.

Voor het ontwerp van Amfortis baseerde Agfa zich op meer dan 25 jaar ervaring en knowhow in workflowontwikkeling. Verpakkingsdrukkers en converters kunnen nu genieten van de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van Agfa’s beproefde Apogee-verwerkingsarchitectuur. Commerciële drukkers die willen uitbreiden naar verpakkingsdrukwerk zullen dit in een mum van tijd en met zeer weinig moeite kunnen doen.

Lees het volledige persbericht

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK