EY nieuwe strategische partner bij VIGC

EY (Adviesbureau Ernst & Young) is strategisch partner bij het VIGC in Turnhout geworden. Daarmee doorbreekt het consultancy-, evenementen- en opleidingsinstituut de trend van partners puur uit het grafische vakgebied.

eyDirecteur Jos Steutelings kondigde de overeenkomst op LinkedIn als volgt aan: “Ernst & Young is de nieuwste Strategische Partner van VIGC – Grafische Innovatie! Samen gaan wij juist voor ons ‘Het Congres’ in oktober een super hashtag Hackaton voor de Belgische en Nederlandse grafische sector organiseren rond ‘Het Grafisch Communicatiebedrijf van de Toekomst’.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK