EY nieuwe strategische partner bij VIGC

EY (Adviesbureau Ernst & Young) is strategisch partner bij het VIGC in Turnhout geworden. Daarmee doorbreekt het consultancy-, evenementen- en opleidingsinstituut de trend van partners puur uit het grafische vakgebied.

eyDirecteur Jos Steutelings kondigde de overeenkomst op LinkedIn als volgt aan: “Ernst & Young is de nieuwste Strategische Partner van VIGC – Grafische Innovatie! Samen gaan wij juist voor ons ‘Het Congres’ in oktober een super hashtag Hackaton voor de Belgische en Nederlandse grafische sector organiseren rond ‘Het Grafisch Communicatiebedrijf van de Toekomst’.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK