VIGC benoemt Grafische Hotspot

Eenmaal per jaar en wel in oktober wordt Mechelen de grafische hotspot van de Benelux. Voor de vierde keer organiseert VIGC op 10 oktober 2018 zijn jaarlijks ‘Het Congres’ in congrescentrum Lamot, Mechelen. Op een steenworp van de historische grote markt, pal naast de Dijle, wordt het dit jaar een heel speciale editie van ‘Het Congres’, want VIGC viert onder de noemer ‘20 jaar inspiratie en innovatie’ zijn jubileum!

Naast Francesca Vanthielen als moderator & interviewer zal Lieven Scheire op zijn geheel eigen wijze innovatie belichten. Maar er is meer, veel meer! Internationale sprekers, top C-level vertegenwoordigers en het vernieuwde concept op basis van 360° interviews zullen jullie inzichten geven vanuit, maar zeker ook op onze grafische sector.

Bekijk hier het volledige programma en vergeet zeker ook de walking dinner niet!

Het beste programma ooit? Aan jullie om het te ontdekken!

Schrijf nu in want vol is vol!

Team VIGC
Lode, Didier, Ils, Jos, Liesbet en Fons

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK